Classic & Sports Car Fund

 

Zoals tijdens de netwerkbijeenkomst van 6 juni jl. al werd aangestipt is TIIN Capital continu bezig met te luisteren naar de vraag uit de markt. Niet alleen vraagt onze achterban naar aandacht voor de snel veranderende ontwikkelingen in de wereld door de technologische vooruitgang, maar ook wordt een goed renderend alternatief gezocht voor sparen en beleggen op de ‘volatiele’ beurs. Een resultaat hiervan is de totstandkoming van het nieuwe later stage fonds, waar inschrijving nog steeds mogelijk is.

 

Tegelijkertijd zoekt ons netwerk naar de mogelijkheid te investeren in bijzondere ‘niche’ objecten waar tevens rendement op te behalen is. In dit kader zijn wij in contact gekomen met een gepassioneerde autoliefhebber (classic cars) met een achtergrond in de financiële industrie die deze twee vaardigheden combineert en het tot zijn missie heeft gemaakt een fonds op te zetten dat investeert in bijzondere en waardevolle classic en sports cars. Deze fondsmanager opereert onder de naam Passion Investors en is momenteel bezig zijn fonds ‘Classic & Sports Car Fund’ vorm te geven en in de markt te zetten. Passion Investors start binnenkort met het Passion Investors Classic & Sports Car Fund, een ‘private lifestyle investment fund’ dat samen met beleggers met passie voor auto’s investeert in zeldzame klassieke en moderne sportwagens. Exclusieve high-end lifestyle evenementen maken onderdeel uit van deze propositie.

 

Om ons netwerk en de achterban van dienst te zijn faciliteren wij dit fondsmanagement met enkele diensten. Het fondsmanagement berust bij deze gespecialiseerde en gepassioneerde fondsmanager. Mocht u in contact willen komen met deze fondsmanager en meer willen horen dan kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen zorgen dat u dan in contact komt en meer kunt horen over deze activiteit, en dat beleggen ook over passie en beleving kan gaan.